Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Ders & Program Öğrenme Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Toplam %
Dersler
ATA3001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 0 0.00
ATA3001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
ATA3001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
FCA202 Medya Dili 0 0.00
FCA202 Medya Dili
FCA202 Medya Dili
FCA405 Staj 0 0.00
FCA405 Staj
FCA405 Staj
GCA202 Mesleki İngilizce III 0 0.00
GCA202 Mesleki İngilizce III
GCA202 Mesleki İngilizce III
GCA204 Profesyonel Mutfak Uygulamaları II 3 4 4 4 3 4 5 4 3 34 75.56
GCA204 Profesyonel Mutfak Uygulamaları II O Y Y Y O Y EY Y O
GCA204 Profesyonel Mutfak Uygulamaları II
GCA206 Menü Planlaması ve Yönetimi 3 5 4 4 3 4 5 3 4 35 77.78
GCA206 Menü Planlaması ve Yönetimi O EY Y Y O Y EY O Y
GCA206 Menü Planlaması ve Yönetimi
GCA301 Profesyonel Mutfak Uygulamaları III 0 0.00
GCA301 Profesyonel Mutfak Uygulamaları III
GCA301 Profesyonel Mutfak Uygulamaları III
GCA302 Profesyonel Mutfak Uygulamaları IV 0 0.00
GCA302 Profesyonel Mutfak Uygulamaları IV
GCA302 Profesyonel Mutfak Uygulamaları IV
GCA303 Pastacılık ve Fırın Ürünleri 0 0.00
GCA303 Pastacılık ve Fırın Ürünleri
GCA303 Pastacılık ve Fırın Ürünleri
GCA304 Gastronomide Yeni Eğilimler 0 0.00
GCA304 Gastronomide Yeni Eğilimler
GCA304 Gastronomide Yeni Eğilimler
GCA305 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü 1 2 2 1 3 5 5 3 2 24 53.33
GCA305 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü ED D D ED O EY EY O D
GCA305 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
GCA306 Gastronomi Turizmi 0 0.00
GCA306 Gastronomi Turizmi
GCA306 Gastronomi Turizmi
GCA401 Dünya Mutfakları I 0 0.00
GCA401 Dünya Mutfakları I
GCA401 Dünya Mutfakları I
GCA402 Dünya Mutfakları II 0 0.00
GCA402 Dünya Mutfakları II
GCA402 Dünya Mutfakları II
GCA403 Türk Mutfağı I 0 0.00
GCA403 Türk Mutfağı I
GCA403 Türk Mutfağı I
GCA404 Türk Mutfağı II 0 0.00
GCA404 Türk Mutfağı II
GCA404 Türk Mutfağı II
GCA405 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama 0 0.00
GCA405 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
GCA405 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
GMS1011 Gıda Güvenliği ve Hijyen 1 4 3 4 5 3 3 5 4 32 71.11
GMS1011 Gıda Güvenliği ve Hijyen ED Y O Y EY O O EY Y
GMS1011 Gıda Güvenliği ve Hijyen
GMS1012 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş 1 5 5 5 5 3 2 4 2 32 71.11
GMS1012 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş ED EY EY EY EY O D Y D
GMS1012 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
GMS1013 Beslenme İlkeleri 1 5 5 5 3 5 3 5 4 36 80.00
GMS1013 Beslenme İlkeleri ED EY EY EY O EY O EY Y
GMS1013 Beslenme İlkeleri
GMS1021 Genel Turizm 1 3 3 3 4 3 4 5 2 28 62.22
GMS1021 Genel Turizm ED O O O Y O Y EY D
GMS1021 Genel Turizm
GMS2001 Mesleki İngilizce I 3 3 3 3 3 3 3 3 3 27 60.00
GMS2001 Mesleki İngilizce I O O O O O O O O O
GMS2001 Mesleki İngilizce I
GMS2011 Servis Teknikleri ve Uygulamaları 1 4 3 5 4 5 3 4 5 34 75.56
GMS2011 Servis Teknikleri ve Uygulamaları ED Y O EY Y EY O Y EY
GMS2011 Servis Teknikleri ve Uygulamaları
GMS2012 Türk Mutfak Kültürü 1 5 4 5 4 4 5 5 3 36 80.00
GMS2012 Türk Mutfak Kültürü ED EY Y EY Y Y EY EY O
GMS2012 Türk Mutfak Kültürü
GMS2021 Turizm İşletmeciliği 1 5 2 4 5 5 3 5 2 32 71.11
GMS2021 Turizm İşletmeciliği ED EY D Y EY EY O EY D
GMS2021 Turizm İşletmeciliği
GMS3001 Mesleki İngilizce II 0 0.00
GMS3001 Mesleki İngilizce II
GMS3001 Mesleki İngilizce II
GMS3011 Soslar, Stoklar, Çorbalar ve Salatalar 3 4 3 4 4 5 3 4 4 34 75.56
GMS3011 Soslar, Stoklar, Çorbalar ve Salatalar O Y O Y Y EY O Y Y
GMS3011 Soslar, Stoklar, Çorbalar ve Salatalar
GMS3021 Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 4 4 3 5 4 4 3 4 5 36 80.00
GMS3021 Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler Y Y O EY Y Y O Y EY
GMS3021 Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler
İNG1001 İngilizce 0 0.00
İNG1001 İngilizce
İNG1001 İngilizce
TR2001 Türk Dili 0 0.00
TR2001 Türk Dili
TR2001 Türk Dili