4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
İCKN214
|
Mesleki Bilgi ve Beceriler |
Turkish |
Z |
2 |
0 |
0 |
2 |
İCKN222
|
Gastronomi Atölyesi II |
Turkish |
Z |
2 |
2 |
0 |
4 |
İCKN224
|
Staj |
Turkish |
Z |
0 |
0 |
0 |
5 |
URC222
|
İngilizce IV |
Turkish |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
|
Alan Seçmeli
|
|
|
|
|
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
İCKN232
|
Gastro-Tarih |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN233
|
Gastro-Turizm |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN236
|
İstanbul Mutfak Kültürü |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN238
|
Servis ve Sunum Teknikleri |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
|
|
Alan Seçmeli
|
|
|
|
|
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
İCKN232
|
Gastro-Tarih |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN233
|
Gastro-Turizm |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN236
|
İstanbul Mutfak Kültürü |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
İCKN238
|
Servis ve Sunum Teknikleri |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
|
|
MYO Seçmeli
|
|
|
|
|
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
MYO204
|
Yavaşlık |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
MYO206
|
Girişimcilik |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
MYO208
|
Finansal Okur-Yazarlık |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
MYO210
|
Sağlıklı Beslenme |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
5 |
MYO212
|
Girişimcilik |
Turkish |
|
2 |
0 |
0 |
4 |
|