Grafik Tasarımı (Tezli)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Kabul Koşulları

1-Lisans derecesi almış olmak ve belgelendirmek.
2- Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından yapılacak bilimsel değerlendirme ve portfolyo değerlendirmeleri sonucunda seçilirler.
3-İstanbul Topkapı Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nde belirtilen öğrenci başvuru koşullarını yerine getirmek.
4-Sözlü mülakat ve bilimsel değerlendirmede başarılı bulunmak (Sınava portfolyo getirilecektir.)
5-Ales ve yabancı dil şartı aranmamaktadır.
6-Türkçe eğitim verilen programlara başvuracak yabancı uyrukluların yurt içindeki veya yurt dışındaki herhangi bir yükseköğretim kurumunda eğitim dili Türkçe olan bir lisans veya lisansüstü programdan mezun olması ya da Topkapı-TÖMER, Yunus Emre Enstitüsü veya Türkiye'deki diğer üniversitelerin Türkçe öğretim merkezlerinden biri tarafından yapılan Türkçe yeterlik sınavından yüksek lisans programları için en az B2'ye denk puan aldığını gösteren resmi belgeye sahip olması gerekir.
7-Yabancı dilde eğitim verilen programlar hariç olmak üzere, ikinci fıkrada belirtilen belgeye sahip olmayan yabancı uyruklu adayların başvuruları, diğer başvuru şatlarını taşımaları halinde, Türkçe öğrenme şartlı ön kabul kapsamında, yabancı öğrenci kontenjanı dahilinde kabul edilir. Bu tür adaylar, programa kayıt olma hakkını kazanırlarsa, yabancı öğrenci kontenjanı dahilinde kayıt edilirler. Türkçe öğrenme şartlı ön kabul ile aday, Üniversite bünyesinde açılan Türkçe kursuna en az bir akademik yıl süre ile devam etmeyi ve Üniversite tarafından yapılan Türkçe sınavından, şart koşulan puanı almayı yazılı olarak taahhüt eder. Taahhütte bulunmayan veya taahhüdünü yerine getirmeyen aday, öğrencilik hakkını kaybeder. Türkçe kursuna bir yarıyıl devam etmekle birlikte, söz konusu sınavdan şart koşulan puanı alan adaylar da öğrencilik hakkı elde etmiş olur.
8-Çalışma, oturma / ikamet, geçici koruma, refakat, sığınma ve benzeri resmi izinlerden herhangi biri dolayısıyla Türkiye'de bulunan yabancı uyruklulardan ayrıca öğrenci vizesi talep edilmez.