Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tezli) | |||||
Yüksek Lisans | TYYÇ: 7. Düzey | QF-EHEA: 2. Düzey | EQF-LLL: 7. Düzey |
Kuramsal, Olgusal - Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanına özgü ve genel araştırma yöntemleri hakkında, yeni ürün geliştirme süreci hakkında ve geliştirilen ürünlerin marka tescili ve pazarlanması konusunda bilgi sahibi olunur. - Ulusal ve uluslararası mutfaklar hakkında ileri derece bilgi edinililir. BECERİLER Bilişsel, Uygulamalı - Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanı ile yakın multidisiplinler alanlardaki kuramlar, bilgiler,modeller arasında ilişki kurulabilir düzeye gelinir. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanı ile ilgili planlama, örgütleme, koordinasyon ve kontrol fonksiyonlarını etkin bir biçimde yerine getirme becerisi olur YETKİNLİKLER Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği Öğrenme Yetkinliği İletişim ve Sosyal Yetkinlik Alana Özgü Yetkinlik |