1. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA502
|
Gastronomi Bilimi |
Türkçe |
Z |
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA590
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği |
Türkçe |
Z |
2 |
1 |
0 |
6 |
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
2. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA591
|
Seminer |
Türkçe |
Z |
0 |
2 |
0 |
12 |
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
|
Enstitü
|
|
|
|
|
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA508
|
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA509
|
Gastronomi ve İletişim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA521
|
Beslenme ve Sağlık |
Türkçe |
|
3 |
0 |
0 |
6 |
GCA541
|
Gıda Güvenliği |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA542
|
Gıda Katkıları |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA543
|
Menü Tasarımı |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA544
|
Gastronomi Sektöründe Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA545
|
Türk Mutfak Kültürü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA546
|
Bölgesel Mutfak Kültürleri |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
GCA547
|
Gıda Bilimi |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
INS515
|
Sağlıklı Beslenme ve Kilo Kontrolü |
Türkçe |
|
3 |
|
|
6 |
PSİ501
|
İleri Araştırma Yöntemleri |
Türkçe |
|
3 |
6 |
0 |
12 |
|
3. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA551
|
Tez Çalışması I |
Türkçe |
Z |
0 |
0 |
0 |
30 |
4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Z / SA / SAD |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
AKTS |
GCA552
|
Tez Çalışması II |
Türkçe |
Z |
0 |
0 |
0 |
30 |